• Lid worden van Klipperstars

   

  Je mag van onze vereniging lid worden als je de leeftijd van 7 jaar of ouder hebt bereikt. Verder heeft onze vereniging in alle leeftijdsklassen een team, waar je mee kan komen trainen. Voordat je komt trainen willen we dit wel graag weten. We kunnen dan rekening houden met de oefeningen die wij plannen en we zorgen dan dat de trainer/coach op de hoogte is van je komst. Je wordt dan vanzelf door de trainer opgevangen.

  We hebben voor kinderen die 7 jaar zijn twee instroommomenten, namelijk:

  1 Als je tussen 1 januari en 30 juni 7 jaar wordt dan mag je (mits er plaats is) aan het begin van het volgende basketbalseizoen instromen. (het basketbalseizoen loopt officieel van 1 juli van dit jaar tot 30 juni van het volgende jaar)

  2 Word je echter tussen 1 juli en 31 december 7 jaar, dan moet je nog even wachten. Je bent dan welkom vanaf 1 januari.

  Alle overige leeftijden kunnen in principe probleemloos lid worden.  

  Wat gebeurt er als er geen plaats is in een team?

  Als het team van jouw leeftijdscategorie vol zit dan komt je naam op een wachtlijst. Als er iemand uit een team vertrekt dan wordt de eerstvolgende op de wachtlijst automatisch uitgenodigd voor de training. Als er in een leeftijdscategorie 8 personen of meer zijn aangemeld gaan we onze best doen om hier een nieuw team mee te vormen.

  Hoe meld ik me aan?

  Door het inschrijfformulier hieronder in te vullen, wordt je lid van Basketball Vereniging KLIPPERSTARS. Je inschrijving zal bevestigd worden door het secretariaat.

  Ons verenigingsjaar loopt van 01 juli tot en met 30 juni van het volgend jaar.