• De Jaleco formatie was zaterdag opzoek naar eerherstel. De laatste weken werd het spel weer beter en kwam de overwinning steeds dichterbij. Feit is wel dat door alle nederlagen Klipperstars zich momenteel op de laatste plaats bevind.

    Baros had redelijk wat lengte overwicht ten opzichte van de Lekkerlandse jongens. Echter schoot Klipperstars letterlijk en figuurlijk uit de startblokken. In tegenstelling tot de laatste weken waren de mannen direct scherp en nam brutaal de leiding 21-14. Baros had een time out nodig om alles weer even in lijn te krijgen. Vervolgens werd het een evenwichtige wedstrijd naar de rust toe. Beide teams speelden attractief spel wat resulteerde in een hoge score bij rust 48-47.

    Na rust was het dan voor het eerst de ploeg uit Rotterdam die de leiding nam met 48-54. Het antwoord van Klipperstars was echter weer daar. Na het 3e kwart kon het nog steeds alle kanten op met een 59-63 tussenstand.

    Wederom een aantal driepunters resulteerde in een gelijke stand met nog een aantal minuten te spelen. Met nog anderhalve minuut op de klok namen de lekkerlanders weer de voorsprong in handen met 79-78. Echter bleek dat de laatste score voor Klipperstars. De laatste 50 seconden werden aanvallend gezien niet goed uitgespeeld. Verdedigend moest Klipperstars één driepunter incasseren wat resulteerde in een 79-81 eindstand.

    Daardoor stond Klipperstars wederom met lege handen. Het spel was aanzienlijk beter dan in de laatste weken, maar uiteindelijk was dat niet voldoende.

    Volgende week speelt Klipperstars uit bij Virtus in de laatste wedstrijd voor de winterstop.