• Afgelopen zaterdag heeft Klipperstars heren 1 het opgenomen tegen Woodpeckers uit Houten. Op dat moment stonden hun 6e in het klassement, 4 plekken boven Klipperstars. Vanwege een aantal blessures kon Klipperstars niet het volledig eigen team op de been brengen. Gelukkig waren er een aantal spelers uit de jeugd die het team konden versterken.

    In de eerste periode ging het gelijk op. Klipperstars wist vooral gebruik te maken van de snelle aanvallen, maar was ook slordig met het balverlies. Hierdoor was de stand na 10 minuten spelen 20-16. De tweede periode begon stroef voor Klipperstars. Er werd niet meer gebruik gemaakt van de snelle aanvallen en de verdediging van Woodpeckers stond sterk. Dit had vooral te maken met het grote lengte verschil wat in het nadeel was voor Klipperstars. Echter stond Klipperstars ook goed te verdedigen en wist Woodpeckers van score af te houden. In deze periode werd er weinig gescoord. Ruststand: 24-25

    Ook in de derde periode stond Woodpeckers goed te verdedigen. Echter wisten hun nu wel door de verdediging van Klipperstars te komen, waardoor de score uitliep tot een 14 punten achterstand. Na een time-out, wat nieuwe energie en goede support van toeschouwers wist Klipperstars toch weer het momentum te pakken. Hierdoor werd de score verkleind tot nog maar 3 punten achterstand. De derde periode werd afgesloten met een stand van 45-48.

    Helaas kon Klipperstars het momentum niet vasthouden en was het Woodpeckers wat in het begin van de vierde periode een aantal scores op rij maakten. Ook deze achterstand van 11 punten werd door een aantal scores op rij van Klipperstars weer omgezet naar een achterstand van 3 punten. Helaas bleef het hierbij en wist Woodpeckers nog wat uit te lopen. Na 40 minuten spelen, waarbij Klipperstars in periodes goed speelde, is Woodpeckers er uiteindelijk vandoor gegaan met de winst: 57-66

    Over twee weken neemt Klipperstars het op tegen het Rotterdamse Baros. In de thuiswedstrijd werd hiervan met 2 punten verschil verloren.