• Het u22 team bestaat dit jaar uit 9 spelers. Met een niet geheel fitte selectie begon het team met 7 speler aan de wedstrijd. Het voordeel was dat Binnenland ook maar 7 spelers had.

    Het was voornamelijk Thijs, die 17 van de 19 punten wist te maken, die het team op sleeptouw nam. Aanvallend werd er mooi spel laten zien, waarbij helaas niet alle ballen vielen en de PPM formatie niet wist uit te lopen op Binnenland. De transitie was te traag en daar profiteerde Binnenland van. Eind tweede kwart werd er van defence geswitcht, maar dat had niet het beoogde resultaat waardoor Binnenland met rust kon inlopen tot 3 punten achter.

    De mannen van u22 wisten wat ze te doen stonden in het tweede helft. Hoe sterk de aanvallen de eerste helft waren, hoe tegenovergesteld de tweede helft was. De vermoeidheid sloop erin en daardoor wisten de mannen geen gat te slaan, wat wel had moeten gebeuren. Echter bleven de mannen hard werken en wisten ze netjes de wedstrijd uit te spelen en net te winnen met 2 punten.

    Een verdiende eerste overwinning voor de mannen. Topscorers: Thijs 23 punten en Corne 13 punten