• Door twee blessures, maar met aanvulling van een aantal u18 spelers, kon Klipperstars alsnog met 10 man aan de wedstrijd beginnen. Uit werd er ruim verloren, voornamelijk door de lengte en de full court press van BC Shooters. De mannen hebben hier op getraind en wisten dat ze zorgvuldig moesten zijn in de passing, gezien de lengte bij de tegenpartij.

  Klipperstars begon in een 3-2 zonde en voornamelijk door onzorgvuldigheid bij Klipperstars kon BC Shooters een voorsprong pakken. Het eerste kwart keek Klipperstars tegen een achterstand van 13 punten aan.
  In het tweede kwart werd er gewisseld naar een men-to-men, wat goed uitpakte. Shooters had het moeilijk en Klipperstars wist het netje steeds meer te vinden. Mooi spel, hard werken en het spelen als een team zorgde er voor dat Klipperstars dit kwart nipt wist te winnen.
  Russtand: 25 – 35

  De PPM-formatie besefte dat er kansen waren vandaag. De reden dat BC Shooters voor stond, kwam voornamelijk door Klipperstars. Ondanks dat er mooie aanvallen werden gespeeld, werd de lengte van de tegenpartij soms verkeerd ingeschat. Dit resulteerde in een aantal turn-overs die door Shooters goed benut werden.

  Het lukte Klipperstars niet om de lijn van het tweede kwart voor te zetten en BC Shooters wist zelfs uit te lopen tot 20 punten voorsprong. Een time-out aan de kant van Klipperstars zorgde er voor dat het ‘roer’ om ging. Klipperstars ging meer druk zetten, kreeg het vertrouwen dat er nog kansen waren. Zowel het publiek als de spelers op de bank, zorgde ervoor dat de jongens in het veld nog meer vertrouwen kregen. Klipperstars floreerde en domineerde aan alle kanten. Klipperstars wist terug te komen tot 7 punten verschil.

  In het vierde kwart werd deze lijn voortgezet en wist Klipperstars beetje bij beetje dichterbij te komen. Klipperstars naderde zelfs tot 1 punt achterstand. Helaas moesten op dat moment de sterk spelende Patrick en Niels, het veld verlaten met 5 fout. De spelers van de bank pakte dit goed op, maar de tijd begon te dringen. Doordat de tijd begon te dringen was Klipperstars genoodzaakt om het schot vanaf de 3-puntlijn te pakken, wat helaas niet viel. BC Shooters pakte vanuit het 3-punt schot de rebound en wist uiteindelijk daardoor nog met een verschil van 10 punten te winnen.
  Eindstand: 58 – 68

  Topscore: Patrick 17 en Thijs 10 punten

  Complimenten voor de mannen. Uit werd er nog met ruime cijfers verloren en vandaag wisten ze 20 punten achterstand om te buigen naar 1 punt verschil. De mannen hebben veerkracht getoond, hard gewerkt en als een team. Als coach was het een mooie pot om te coachen, met veel mooie geniet momenten en een goede sfeer zowel vanaf de bank als van het publiek.

  Volgende week staat om 16:45 de uitwedstrijd tegen BV Squirrels op het programma.