• Met 7 eigen spelers en drie ‘bankspelers’, vertrok het u22 team van Klipperstars richting Vlaardingen.
  Tijdens het warmlopen werd duidelijk, dat voornamelijk een paar snelle spelers en een lange man wel eens beslissend konden zijn vandaag.

  Klipperstars begon erg sterk in de verdediging het eerste kwart. Helaas kon er aanvallend niet het verschil gemaakt worden. De lange man van de tegenstander verdedigde werd goed verdedigd en kwam niet tot score. Echter was de transitie soms te traag, waardoor de snelle spelers van Vlaardingen tot makkelijke scores konden komen. De PPM-formatie bleek knokken en er was een positieve teamspirit. Door een aantal onnodige scores van Vlaardingen, gaven de mannen voor rust het geringe verschil weg tot 17 punten.

  Ondanks het gat van 17 punten, maakte Klipperstars zich nog geen zorgen. De teams waren qua niveau gewaagd aan elkaar, echter moest Klipperstars de positieve energie weer gebruiken om in te lopen.
  Er werd in de tweede helft van verdedigingsvorm gewisseld en Klipperstars wist in te lopen op Vlaardingen. Hoeveel er in de warming-up werd raak geschoten, dit werd zelfs door de scheidsrechter opgemerkt, hoe weinig viel er in de wedstrijd. Hierdoor kon Klipperstars niet inlopen. De lange man wisten we netjes uit het spel te houden en kwam maar tot 4 punten. Echter waren we in de transitie vandaag te traag en daar maakte de snelle spellers van Vlaardingen goed gebruik van. De mannen bleven hard werken tot het laatste moment, maar helaas was de winst dit maal voor Vlaardingen.
  Topscores: Corne 9 en Patrick 8 punten

  Over twee weken speelt het u22 team wederom een uitwedstrijd tegen het ongeslagen Juventus, om 17:30u.
  Daarbij nog de complimenten, dat mag ook wel eens benoemd worden, voor de scheidsrechters die een uitstekend pot floten. Een week te laat, maar #weekvandescheidstrechter.