• Vandaag stond de wedstrijd tegen Juventus op het programma. Bij Juventus spelen een aantal spelers, die meer dan 20 punten per wedstrijd maken, dus Klipperstars was gewaarschuwd.
  Klipperstars begon sterk aan de wedstrijd en kwam binnen no time op een 2-8 voorsprong. Pas in de laatste 3 minuten wist Juventus de score om te buigen in hun voordeel.
  Klipperstars wisselde een 3-2 zone af met een m-t-m defence, maar het was een keuze maken. Bij de 3-2 zone schoot de nummer 27 van Juventus alle ballen raak. Bij de m-t-m hadden de mannen moeite met de sterke nummer 21 van de tegenpartij.
  Klipperstars ging de rust in met 20 punten verschil, het aantal punten dat de schutter van Juventus had.

  De PPM-formatie had een duidelijke taak, de tweede helft. De nummer 21 en 27 uit het spel brengen. Dit ging redelijk, de tweede helft was gelijkwaardig en het lukte Juventus niet om verder uit te lopen. Een aantal stopt op de nummer 21 en het hard blijven werken, zorgde er voor dat er een leuke en gelijkwaardige pot basketbal werd gespeeld. Klipperstars werkte hard in de defence en in de aanval werden mooie acties gecreëerd alleen was de afronding niet altijd scherp. De mannen bleven hard werken tot het eind, maar helaas hebben de schoten van de nummer 27, in de eerste helft, Klipperstars vandaag de ‘das’ om gedaan.

  Ondanks een aantal verliespartijen van de PPM-formatie, laten de jongens zien dat ze het niveau aan kunnen. Echter door een kleine selectie, het vertrekken van een aantal spelers en een aantal nieuwe spelers, heeft het team tijd nodig om in het veld een team te worden. In de verdediging gaat dit redelijk goed, aanvallend wordt er voornamelijk op individuele klasse gespeeld. Als het team beter op elkaar in gespeeld gaat worden dan komen de winstpartijen vanzelf.

  Topscores: Corné 20 en Jona 14 punten (die minimaal evenveel rebounds noteerde vandaag).
  Volgende week spelen de mannen om 17:45uur thuis tegen BC Schooters, de nummer 1 van de competitie.