• Vandaag stond de uitwedstrijd tegen O.S.M. in Maarsen op het programma, een onbekende tegenstander voor de dames.
  Een te kleine selectie mocht vandaag geen excuus zijn, waar de tegenstander mede met zeven dames waren.
  De OBBZ-formatie was er op gebrand om de twee onnodige verliespartijen recht te zetten.

  Als snel werd duidelijk dat de spelers op de wing positie een ‘stapje te snel’ waren voor O.S.M. en er veel ruimte lag. Daar maakte Klipperstars dan ook goed gebruik van, helaas was de afronding soms net niet zuiver waardoor er ‘maar’ 0-9 op het bord stond i.p.v. 0-20 voor Klipperstars.
  Wederom dus weer een goede en sterke start aan de kant van Klipperstars.

  Verdedigend was het voornamelijk de taak om twee spelers, waaronder één lange dame, uit het spel te halen. Het team draaide voornamelijk om deze twee spelers was te zien aan de statistieken en in het veld. Dit werd goed opgepakt. Op het moment dat een speler vanaf het veld naar de coach roept dat er toch echt iets anders gespeeld moet worden, omdat dit zo niet gaat werken, dan zegt het al genoeg over hoe Klipperstars speelde.
  O.S.M. schakelde over tot een zone en kwam stapje bij stapje dichterbij. Wat resulteerde in een gelijkspel in rust.

  De OBBZ-formatie speelde wisselvallig in de aanval. Er werden goede acties en schoten gecreëerd, maar daar tegenover te vaak tegen de lange dame van de tegenpartij omhoog gegaan. Wat resulteerde in balverlies. Het bleef spannend en O.S.M. sloot het derde kwart af met één punt verschil.
  Helaas werd er in het vierde kwart aanvallend te weinig gecreëerd door Klipperstars en als je dan maar vier punten weet te score dan ga je een pot niet winnen. Wederom erg zuur voor de dames die na drie wedstrijden nog steeds (onnodig) op 0 punten staan.
  De dames hebben twee weken rust, waarna het op zaterdag 29 oktober om 16:00u zal aantreden tegen Cady.