• De afgelopen 9 wedstrijden (met uitzondering van één) speelt Klipperstars close games waarbij er 5 keer gewonnen werd en 4 keer aan het korstte eind getrokken werd. Wederom vandaag was er weer een close game, waarbij de OBBZ-formatie nipt wist te winnen van de gedeeld nummer één.

De eerste helft word er aan de kant van Klipperstars aanvallend te weinig gecreëerd. Daarnaast speelt Westland slim in op de spelletjes van Klipperstars en word er maar 7 keer het netje gevonden in 20 minuten de tijd. In de verdediging krijgt Westland te veel tweede kansen, waardoor ze een kleine voorsprong weten te pakken met rust. 14-20
    In de tweede helft moest er meer scherpte komen en de aanvallen wat langer doorgelopen worden. Het derde kwart bleef afwisseling voor de OBBZ-formatie, waarbij het in wist te lopen tot 2 punten achter.
    Het vierde kwart bleef gelijk op gaan, waarbij in minuut 5 Klipperstars voor het eerst de voorsprong wist te pakken deze wedstrijd. Het lukte niet om uit te lopen tot de laatste minuten. Door een aantal scores op rij wist Klipperstars een voorsprong van 6 punten te pakken, met nog 7 seconde op de klok. Je zou denken dat de wedstrijd dan gespeeld is, maar schijn bedriegt soms. Er werd aan de kant van Klipperstars een fout gemaakt van buiten de driepuntlijn. De eerste twee waren raak en de laatste mis. Westland pakte de rebound, ging omhoog en scoorde en er werd wederom een fout gemaakt. Toen was het gat nog maar 2 punten met 1 vrijeworp te gaan. Westlands miste en Klipperstars wist de rebound te pakken, waardoor alsnog de winst werd gepakt. 44-42

Volgende week speelt de OBBZ-formatie om 14:30u uit tegen Rivertrotters.