• De dames selectie van Klipperstars kent veel spannende potten dit seizoen. Uit werd er nipt verloren van Cady, met 7 punten. Echter beschikte de dames toen niet over een fitte selectie en kon het team deze zaterdag met een iets bredere selectie aantreden.

    De eerste helft ging redelijk gelijk op. De taak van Klipperstars was om de twee lange dames van Cady uit de bucket te halen. Cady benutte de lengte goed en voornamelijk de nummer 12 wist daar, rond de bucket, raad mee. Aanvallend werd er te snel gespeeld en wederom de aanvallen niet doorgespeeld, waardoor er soms onnodig balverlies werd geleden. Als er mooie kansen werden gecreëerd, dan wist de bal het netje niet altijd te vinden. Desondanks ging Klipperstars met een nipte voorsprong van 23-20 de rust in.

    De tweede helft bleef een close game, waarbij voornamelijk Klipperstars in het voordeel was. Echter wist Cady net voor tijd een voorsprong van vier punten te pakken. Klipperstars bleef hard werken en kwam op gelijke stand met nog vier seconde te spelen. Met 4 seconden op de klok dribbelde Saskia de bal zo snel mogelijk over de middellijn en in een poging tot score schoot ze, een paar stappen over de middellijn, richting de basket. Dat werd verlengen…… totdat het leek dat de bal misschien wel eens in het netje kon gaan. Een buzzerbeater, waarbij de teamleden bovenop Saskia sprongen en de ontlading eruit kwam. Zuur voor Cady uiteraard, maar voor Klipperstars eindelijk weer eens een winstpartij.
    Volgende week spelen de dames tegen Jump IJsselstein, waar thuis met 5 punten van verloren werd.