• Voor het eerst sinds de lockdown, konden de dames van Klipperstars over een nagenoeg complete selectie beschikken . Uit werd nipt verloren met 6 punten. Het beloofde dus een spannende pot te worden.

    De dames van Klipperstars waren soms slordig en te snel in de aanval. Op de momenten dat er mooie kansen werden gecreƫerd, werden de scores niet benut. Almere profiteerde daar goed van en speelde de ene na de andere break. De OBBZ-formatie keek met rust dan ook tegen een achterstand van 15 punten aan. Echter was het nog geen verloren zaak en hadden de dames van Klipperstars een duidelijke taak in de tweede helft.

    De verdediging van Almere stond vaak als een huis, waardoor Klipperstars het baltempo diende op te voeren en de spelletjes een aantal keer door te lopen zodat de ruimte er vanzelf kwam. Helaas was de tweede helft een vervolg van de eerste helft. Er werd te veel gemist aan de kant van Klipperstars, Almere bleef de break benutte en Klipperstars had hier geen antwoord op. Daarnaast werden er vanaf de 3-puntlijn nog enkele drietjes in korte tijd in gegooid waardoor uit eindelijk ruim wist te winnen.
    Volgende week hebben de dames geen wedstrijd, zaterdag 5 maart spelen de dames thuis om 15:30u tegen Jump IJsselstein.