• Vandaag stond de uit wedstrijd tegen Divine op het programma. Thuis werd er met 6 punten gewonnen van Divine, dus het beloofde een spannende pot.
  De wedstrijd begon met de mededeling van de scheidsrechters dat er strak gefloten zou worden en de monden dicht gehouden moesten worden.
  Dit werd snel duidelijk, aangezien aan de kant van Klipperstars een aantal al snel in ‘foutenlast kwamen en een tweetal spelers uiteindelijk de wedstrijd niet uit konden spelen. Overigens werd er aan beide kanten gefloten, dus niets verder aan te merken op de scheidsrechter. Het resulteerde er wel in, dat er niet gejaagd kon worden op de kop en de defence te ‘slap’ was. Divine had (bijna) altijd een tweede of derde poging tot een score. De OBBZ-formatie keek dan ook tegen een 20-3 achterstand aan. Aanvallend werd er te snel gespeeld, meestal werd er na de eerst pass al een actie gemaakt.
  Eind tweede kwart werden er langere aanvallen gespeeld en ging het rebounden iets beter. Dit resulteerde in een ruststand van 26-19.

  In het derde kwart pakte de dames netjes door. Het geloof kwam weer terug en het team stond steeds meer hun man in de defence. Aanvallend werden er meer acties gecreëerd en goeie kansen benut. Klipperstars wist terug te komen tot 3 punten. 35-32.
  In het vierde kwart pakte Divine wederom een voorsprong van 10 punten, de OBBZ-formatie gaf zich niet zomaar gewonnen en bleef hard werken. Helaas lukte het de dames niet meer om de achterstand om te buigen en werd nipt verloren met 49-45.
  Volgende week spelen de dames om 16:00u tegen Cady thuis.