• Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Jump IJsselstein op het programma, een onbekende tegenstander.
    Tijdens het warmlopen werd duidelijk dat voornamelijk de nummer 8 van de tegenpartij uit het spel / shot gehaald moest worden.

    De eerste helft kenmerkte zich door een aantal mooie aanvallen, maar ook redelijk wat aanvallen waarin te weinig gecreëerd werd. In de defence werden zo nu en dan steals gepakt, maar aan de andere kant kreeg Jump te vaak een tweede scoringskans die ze benutte. Jump wist de rust in te gaan met 12 punten voorsprong.

    Het derde kwart ging beter, aanvallend werd er iets meer gecreëerd en ook in de defence werden een aantal steals gepakt en breaks gelopen. Desondanks kon Klipperstars niet uitlopen en bleef het verschil rond de 12 punten. De schoten vielen niet en bij Jump was dit wel het geval. Aan het eind van het vierde kwart, helaas net te laat, ging de OBBZ-formatie de druk opvoeren waardoor het uiteindelijk nog spannend leek te worden. Klipperstars wist terug te komen tot 3 punten. Helaas was er niet genoeg tijd om dit door te zetten en wist Jump IJsselstein de punten mee naar huis te nemen.

    Volgende week spelen de dames om 15:00u uit tegen Divine.