• Voor het eerst dit seizoen beschikte de OBBZ-formatie over 9 spelers, waarvan een aantal net terugkerend van een blessure. Vol goede moed gingen de dames naar de uitwedstrijd toe, om de eerste punten van het seizoen te pakken.

    De eerste helft ging gelijk op. Verdedigend stond het redelijk aan de kant van Klipperstars, waarbij het uitboxen soms een aandachtspunt was. De tegenstander in rust op 16 punten houden is netjes.
    Aanvallend werd er bij vlagen mooi spel gespeeld. Voornamelijk als er ‘vrij spel’ werd gespeeld werd er goed uitgespeeld op de snijdende man. Helaas beloonde de dames zichzelf te weinig en bleef de stand de eerste helft gelijkwaardig.

    Waar het de afgelopen wedstrijden de eerste helft goed ging en daarna verslapt werd, wisten de dames dat ze nu door moesten zetten.

    Helaas werd er in de tweede helft aanvallend te weinig gecreëerd en werden de aanvallen niet goed doorgelopen, waar Cady goed op anticipeerde. Cady kon beetje bij beetje uitlopen. Klipperstars gaf niet op en bleef tot de laatste minuut werken om in te lopen. Helaas mocht het vandaag wederom niet lukken en bleven de punten in Capelle.

    De dames hebben twee weken geen wedstrijd, waarna het op 19 november om 17:00u een thuiswedstrijd zal hebben. Hopelijk kunnen de dames lekker gaan ballen, zonder te veel druk om te winnen. Dan komt de eerste winstpartij vanzelf, gezien de verliespartijen voornamelijk door het toedoen van Klipperstars zelf komt.