• De laatste wedstrijden staan op de planning en de laatste trainingen zijn gepland, hieronder een overzicht.

   

  Planning Zaterdag 13 april

  U16-1 speelt zaterdag om 13:00 uur de laatste thuiswedstrijd. Ze staan nu 4 punten los van de nummer 2.

  Bij winst zijn ze niet meer in te halen en zijn ze dus kampioen. Komen jullie ze aanmoedigen?! 

  Heren 1 speelt zaterdag om 16.30 uur, de laatste thuiswedstrijd onder leiding van coach Bradley Melton. Brad en Klipperstars hebben ervoor gekozen om na dit seizoen afscheid te nemen van elkaar.

  Het lijkt ons leuk om Brad in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor de 2 seizoenen die hij bij Klipperstars geweest is. 

  U22 speelt zaterdag een belangrijke uitwedstrijd om het kampioenschap tegen Juventus. De wedstrijd start op 19.00 uur in Schiedam in Sporthal Oost.

  Het zou geweldig zijn om deze mannen met een groot Klipperstars-gezelschap aan te moedigen en naar de overwinning te helpen. 

  Overige teams: Ook heel veel succes met jullie laatste wedstrijden!

   

  Laatste training 

  Helaas zijn na de laatste wedstrijden ook de laatste trainingen in zicht. Maandag 22 april, woensdag 24 april en donderdag 25 april zijn de laatste trainingen van dit seizoen.

  Na de zomer starten we weer met de trainingen. De Technische Commissie is al gestart met de nieuwe teamindelingen. Deze nieuwe indelingen zullen eind van dit seizoen worden gedeeld met jullie. 

  Om het seizoen weer feestelijk af te sluiten heeft de Activiteiten Commissie weer een BBQ georganiseerd voor alle leden en de ouders/kinderen van onze leden.

  Inschrijven kan via:  https://www.helptopay.nl/forms/a2ed0d6675fd498d1567d8df