• Dit jaar staat onze koekactie wederom op de planning voor onze basketbalvereniging!

  Gemakkelijk online te bestellen, via Ideal betaling. Gemak dient de mens! 

  Hoe werkt dat dan?

  Via de Klipperstars social media kanalen wordt het bestelformulier gedeeld:

  KLIK HIER OF OP DE FOTO VOOR DE LINK

  Wanneer je op de link klikt kom je in de webshop en kun je aangeven wat je wilt bestellen. Je krijgt een bevestiging van de bestelling in je mailbox bij opgegeven e-mailadres.

  Wat valt er te bestellen?

  Dit jaar bestaat het assortiment uit: stroopwafels, krakelingen, natte cake, appelkruimeltaart, duo spritsen , suikerbrood, kruidcake en pakketje met 10 snoeprollen! 

  Wat vragen we van onze leden?

  We hopen natuurlijk op een mooie opbrengst van deze koekactie en vragen of jullie deze link met zoveel mogelijk mensen willen delen. De link is via Whatsapp te delen naar familie, vrienden, buren, bekenden, klasgenoten etc. Deze kunnen allen hun bestelling zelf plaatsen en betalen.

  Hoe zit het met het ontvangen van de bestellingen?
  Het bezorgen van de koeken gaat zoals jullie van ons gewend zijn.
  Stel, een familielid bestelt koeken via de webshop, dan leveren wij deze bestelling bij jou af (om zo uiteindelijk door jou deze bestelling bij het familielid af te leveren).
  Hierom willen we jullie vragen jullie bekenden erop te attenderen dat ze het adres van het verenigingslid (=jij dus) vermelden. Wij zullen zorgen dat de koeken dan bij jullie afgeleverd worden om in jouw kring te verspreiden. 

  En wat nou als opa of oma wilt bestellen en ze komen er niet zo uit? Geen probleem. Jij gaat er naar toe met je telefoon en helpt ze met bestellen. Betalen kan dan via eventueel een tikkie onderling opgelost worden. 

  Wat doen we met het geld dat opgehaald wordt?

  Deze opbrengst zal ingezet worden bij sportevenementen en diverse activiteiten voor onze leden, in het bijzonder de jeugd. We hebben veel leuke ideeën en hopen dit naar realiteit om te zetten door een succes te maken van deze actie en zo voldoende geld te genereren! 

  Wat is belangrijk om te onthouden?

  13 maart: Op deze dag sluit de webshop en kunnen er geen koeken meer besteld worden.

  5 april: Op deze woensdag worden de koeken ‘s avonds bij jullie thuis bezorgd. 

  Valt er nog iets te winnen voor mij?
  Voor diegene die het meeste geld ophaalt voor onze vereniging, hebben wij een leuke prijs klaarliggen. Dus doe extra hard je best en wie weet, is deze prijs voor jou! En dit zien we natuurlijk aan het aantal koeken dat dan bij jullie afgeleverd gaat worden thuis. 

  Wij hopen op jullie steun te mogen rekenen bij deze actie, zodat jullie een bijdrage kunnen leveren aan onze basketbalvereniging.
  Alvast bedankt en wij hopen op een mooie opbrengst! 

  Sportieve groet, 

  Activiteitencommissie B.V. Klipperstars