• De mannen van Klipperstars U18 stonden voor hun 3e wedstrijd van het seizoen klaar om het op te nemen tegen CobraNova uit en in Voorburg.
  Wetende dat CobraNova hun vorige wedstrijd ruim verloren hadden en Klipperstars ruim had gewonnen waren de mannen van Klipperstars klaar om CobraNova een nieuwe tik te geven.
  Echter zou het geen gemakkelijke wedstrijd worden gezien het feit dat zo goed als alle spelers van CobraNova letterlijk een kop groter waren.
  De wedstrijd begon uitstekend voor Klipperstars. Ze begonnen de 1e periode heel sterk en de tussenstand was na 6 minuten spelen 4-16 in het voordeel van Klipperstars.
  Ondanks dat Klipperstars sterk uit de startblokken kwam was het de thuisploeg die zich knap terugvocht in de wedstrijd. Aan het einde van de 1e periode stond het namelijk 16-20 in het voordeel van de bezoekers.
  In de 2e periode paste CobraNova hun verdedigingstactiek aan van men-to-men verdediging naar een 1-2-1-zone verdediging. Dit bleek een goede beslissing te zijn geweest want Klipperstars had daar toch flink moeite mee. Na 5 minuten in de 2e periode was de tussenstand 32-23 in het voordeel van de thuisploeg. Ondanks dat Klipperstars goede aanvallen speelde met goed teamspel wisten zij deze kansen niet te benutten en zodoende kon CobraNova uitlopen in de tussenstand. In het 2e deel van de 2e periode begon Klipperstars hun kansen wel te benutten in bleef zo in het spoor van de thuisploeg.
  Ruststand: 32-27
  In de rust heeft Klipperstars besloten om ook hun verdedigingstactiek aan te passen om zo CobraNova het nog moeilijk te maken. Een grote gok omdat zij niet wisten hoe dit zou gaan aflopen.
  Ondanks de gok bleek dit de juiste 'call' geweest te zijn omdat Klipperstars het voor elkaar kreeg om de aanvallen te stoppen van CobraNova en hun eigen kansen te benutten. Hierdoor wist Klipperstars hun achterstand razendsnel om te draaien in een voorsprong. Na 4 minuten spelen in de 3e periode stond het namelijk 32-38. Inderdaad de thuisploeg wist in het begin van de 3e periode niet te scoren tegen de sterke verdediging van Klipperstars. CobraNova liet zich echter niet uit het veld slaan en vocht knap terug naar een achterstand van slechts 1 punt, 39-40. Aan het einde van de 3e periode wist Klipperstars nog een klein gaatje te slaan door 2 3-punters te benutten.
  Hierdoor was de eindstand van het 3e kwart 39-46 in het voordeel van Klipperstars.

  Aan het begin van de 4e periode was Klipperstars klaar om de voorsprong uit te bouwen en zo de wedstrijd in het slot te gooien. Het lijkt geen eenvoudige opdracht gezien het feit dat de spelers van Klipperstars zich langs de grote en sterke spelers van CobraNova moesten manoeuvreren. Ondanks het lengteverschil wisten de bezoekers hun voorsprong uit te bouwen in het 4e kwart. Na enkele minuten keek CobraNova tegen een achterstand van 14 punten aan, 39-53.
  Deze voorsprong van Klipperstars bleek achteraf voldoende te zijn voor de overwinning. CobraNova bleef nog redelijk in het spoor van de bezoekers maar moest zich uiteindelijk buigen voor Klipperstars.

  Eindstand: 48-59

  Topscorers:
  - Matthijs 't Hoen, 17 punten
  - Patrick den Ouden, 15 punten