• Afgelopen zaterdag gingen de Lekkerlanders op bezoek bij Barons uit Breda. Beide teams waren met een overwinning begonnen. Barons won met 70-60 en Klipperstars zette een stevige thuisoverwinning neer met 98-60. Klipperstars was dus gebrand om weer zo’n goede pot op de mat te leggen.
  Barons kwam iets scherper voor de dag dan Klipperstars aan het begin van de wedstrijd en pakte al snel een 7-0 voorsprong. Ben den Besten reageerde door de eerste 6 punten voor zijn rekening te nemen en gelijk zat de flow er goed in. Even leek het ook een hoog scorende wedstrijd te gaan worden want na het eerste kwart stond er een 18-18 tussenstand op het scorebord.
  Niks bleek minder waar waarin Barons de eerste 4,5 minuut niet tot score kwam kwam Klipperstars de eerste 6 minuten niet tot scoren! Barons pakte in die 1,5 minuut wel 9 punten waardoor het 27-18 stond. Echter vanaf dat moment was het weer de beurt aan de Jaleco formatie. Het was sowieso een wedstrijd met ups en downs. Ricardo ’t Hoen leidde de comeback in met 2 rake vrije worpen. Zo werd er gerust met 27-25.
  Een stroeve wedstrijd aan beide kanten dus. Na rust was het Barons wat het eerste echte grote gat van de wedstrijd sloeg. Een 44-33 voorsprong leek in deze wedstrijd lastig te achterhalen. Gerrit-Jan den Ouden leidde echter met een persoonlijke 6-0 run wederom de comeback in. Na het 3e kwart stond het 46-39 en was er nog steeds alles te winnen.
  Klipperstars begon scherp en kwam puntje bij puntje dichterbij. Barons begon wat nerveuzer te spelen en dat deed de lekkerlanders goed. Echter moesten de punten komen van enorm hard werken en het ging dus allemaal niet van harte. Met nog 2 minuten op de klok pakte Klipperstars voor het eerst in de wedstrijd de leiding met 53-54. Barons pakte daarna via de vrijeworplijn weer de voorsprong. Klipperstars kreeg nog één kans voor de overwinning dit moest een schot gaan worden vanaf de middenlijn door tijds te kort. Helaas kwam dit schot te kort en ging Barons er vandoor met de overwinning 57-55.
  Een wedstrijd waarvan beide kanten enorm hard gewerkt moest worden voor de punten. In de verdediging kan Klipperstars dus zeker perspectief zien echter zal het aanvallend beter moeten volgende week tegen Quick Lions. Die wedstrijd zal beginnen om 16:30 in de sporthal De Klipper.
  Topscorers: Ricardo ’t Hoen (13 punten), Gerrit-Jan den Ouden (10 punten)