• Zaterdag 11 november was Klipperstars opzoek naar eerherstel. Vorige week verloor het namelijk thuis van Black Eagles en inmiddels wisten ze al 5 wedstrijden op rij niet te winnen.

  Op bezoek bij Harlemlakers in Amsterdam moest er dus gewonnen worden om uit de onderste regionen te komen. Helaas kon Klipperstars door verschillende omstandigheden maar met 7 spelers aantreden.

  Het eerste kwart was duidelijk voor de Amsterdammers. Klipperstars wat al weken stroef speelt had moeite om het spel te maken en verdedigend stond het vaak niet goed. Met een wisseling van het verdedigen ging het in het 2e kwart al een stuk beter. Ruststand 33-30.

  Na rust nam Klipperstars het voortouw een aantal driepunters en goeie acties onder de basket brachten de eerste voorsprong van de wedstrijd. De maximale voorsprong bedroeg 6 punten voor Klipperstars, maar aan het begin van het 4e kwart stond het weer gelijk. Het beloofde dan ook een spannend slot te worden.

  Tot 66-66 bleef het spannend. Een dunk van Harlemlakers zette een 6-0 run in die Klipperstars niet meer te boven kwam. Eindstand 72-68

  Weer een nederlaag voor de Lekkerlanders wat nu alweer de 6e op een rij is. Klipperstars begon het seizoen nog goed met een ruime overwinning, maar na die overwinning ging het helaas snel bergafwaarts. Het spel bood gelukkig wel enigszins perspectief voor de komende wedstrijden.

  Topscorers: Sem Janse 21 punten, Gerrit-Jan den Ouden 13 punten

  Volgende week zal Klipperstars wederom opzoek moeten naar eerherstel thuis tegen Punch uit Delft om 16:30.