• BBQ Time!

  Beste leden,

  Deze week sluiten we het seizoen 21/22 op sportief gebied af. Een enkel team heeft nog een wedstrijd in te halen of kan nog een beslissingsduel afdwingen. De meeste teams zijn echter klaar. Als ik zo terugkijk op het seizoen dan was dat er eén van uitersten. Wel spelen, niet spelen, geconfronteerd worden met het coronatoegangsbewijs, een tussentijdse competitiestop, onzekerheid over het verdere verloop van de competitie, teleurgestelde leden, onzekere leden. En wij? Wij hadden ook niet altijd een antwoord op alles. Kortom voor ons was het allemaal net zo onzeker.

  Ondanks alles waar we mee geconfronteerd werden toonde de club zich flexibel en veerkrachtig. Wedstrijden werden alsnog gespeeld en het secretariaat leverde een monsterklus door alle uitgestelde wedstrijden alsnog in te plannen. In alle klassen waar teams van Klipperstars uitkomen kan een klassement opgemaakt worden of is er een klassement opgemaakt. Zo kon Ju14-1 zich al tot kampioen laten kronen en op het moment van schrijven zijn U18-1 en Heren 1 ook nog in de race om het kampioenschap. Dat is natuurlijk prachtig en we wensen hen een goede voorbereiding op de beslissende wedstrijden.

  Verbinding.

  Afgelopen twee seizoenen stond het reilen en zeilen bij Klipperstars in het teken van aanpassen. Iedere keer maar weer. Zo goed en zo kwaad als dat het ging hebben we als bestuur geprobeerd om in verbinding te blijven. Online en offline werden tal van initiatieven getoond en bleven we elkaar opzoeken. Continue zoekende om in verbinding te blijven. Vereniging zijn dat doe je tenslotte met elkaar. En op de momenten dat we niet konden basketballen hebben we geprobeerd om toch naar elkaar om te blijven zien.

  BBQ!!

  Nu aan het einde van het seizoen gekomen willen wij die verbinding terug laten komen. Enkele weken geleden vroegen we je daarom al om de datum van 11 juni te reserveren in de agenda. En dat deden we natuurlijk niet voor niets! Graag sluiten we op 11 juni het seizoen met elkaar af door middel van een gezellige barbecue voor al onze leden samen met hun gezin.

   

  Wanneer:  Zaterdag 11 juni 2022 tussen 16:00 en 21:00 uur.

  Wie:            Alle leden, inclusief ouders, verzorgers en broertjes of zusjes!

  Waar:         Speeltuinvereniging De Middelweg. Rom Krayenhofstraat 2a te     

                      Nieuw-Lekkerland.

          

  Om dit alles zo goed mogelijk voor te bereiden vragen we je om je deelname aan te melden via secretariaat@klipperstars.nl Laat weten wie je allemaal meeneemt dan regelen wij de rest. We vragen een kleine bijdrage voor de BBQ zodat we iets leuks kunnen neerzetten. Tot 18 jaar betaal je €5,-- ben je 18 jaar en ouder dan betaal je €10,-- per persoon. Drinken/drankjes worden deze dag tegen inkoopprijs geserveerd.

   

  Ik hoop jullie allen te zien op 11 juni. Tot dan!

   

  Namens bestuur en activiteitencommissie

  Jan-Peter de Vreede