• De Jaleco formatie moest op bezoek bij de studentenvereniging in Delft. Punch wist tot nog toe maar 2 keer te winnen van de eerste 6 wedstrijden die het gespeeld had. Echter was Klipperstars gewaarschuwd. In de heenwedstrijd werd er maar met 4 punten gewonnen.

  Vanuit de vorige wedstrijd bleek al dat Punch met enorm veel energie de wedstrijd inging. Dit was wederom het geval. Klipperstars moest snel diezelfde energie vinden om het de tegenstander moeilijk te maken. Dit lukte aardig. Echter doordat beide teams zoveel energie in de wedstrijd legden werd het veldspel daar niet heel veel beter van. Klipperstars eindigde de 1e periode met een kleine voorsprong 9-11.

  De 2e periode veranderde het spelbeeld niet veel. Het fysieke spel van beide teams brak de aanvallen op. De scheidsrechters vonden het prima en lieten aan beide kanten veel toe, wat het wel een leuke wedstrijd maakte om te kijken. Het verschil werd gemaakt op slag van het rustsignaal. Door een aanvallende rebound van Timon Huisman kon Ricardo ’t Hoen aanleggen voor een driepunter. Die faalde niet en bepaalde de ruststand op 23-27 in het voordeel van Klipperstars.

  De coach van Klipperstars was bij rust niet geheel tevreden over de energie die de heren in de wedstrijd legden. Wilde de Lekkerlanders dat deze wedstrijd niet spannend zou worden tot de laatste seconden moesten ze uit een ander vaatje gaan tappen de 2e helft.

  Heel even leek dit averechts te werken. Al snel kwam Punch namelijk op gelijke hoogte in de 2e helft. Vanaf dat moment begon het afstandsschot echter beter te vallen bij Klipperstars. Vanaf 27-27 liep Klipperstars uit naar 30-40. In het 4e kwart werd de voorsprong mede door een aantal driepunters vergroot naar 46-62. Punch verzwakte echter niet en bleef tot de laatste secondes met veel energie spelen. Echter dichterbij dan 11 punten kwam het niet meer. Eindstand 51-62

  Topscorers: Remon Janse 12 punten en Sem Janse 11 punten.

  Dankzij de overwinning blijft Klipperstars ongeslagen bovenaan staan. Volgende week hebben de Lekkerlanders een weekend rust. Zaterdag 5 maart wordt er aangetreden in en tegen Utrecht (Bulls). Om 20:30 zal de bal omhoog gegooid worden.