• Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd tegen Punch uit Delft gespeeld. De uitwedstrijd ging vrij kansloos verloren met 50-82. De stand op de ranglijst deed echter vermoeden dat de ploegen heel dicht bij elkaar zaten. Klipperstars met 7 gewonnen wedstrijden en Punch met 8 gewonnen wedstrijden. Bij een overwinning van Klipperstars zouden beide teams dus op gelijke hoogte komen.

Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd. De lekkerlanders pakten als eerst een kleine voorsprong van 11-4, maar Punch reageerde al snel en kwam weer op gelijke hoogte. Klipperstars had vooral veel moeite om de snelle omschakeling te stoppen en dat leverde keer op keer eenvoudige punten op voor de tegenstander. Tot 27-27 ging het gelijk op en leek het wederom tot het einde een spannende wedstrijd te worden zoals Klipperstars al zo vaak speelde dit seizoen. Echter gaf Punch nog een tandje gas bij en wist een redelijk gat te slaan bij rust 31-42.

Zaak voor Klipperstars om scherp te beginnen aan het 3e kwart. Niks bleek echter minder waar. De eerste 7 punten waren voor Punch en zo knipperde je een paar keer met je ogen en stonden de Delftenaren met 20 punten voor. De voorsprong van Punch bleef schommelen tussen de 15 en 25 punten. In het 4e kwart probeerde Klipperstars het nog wel, maar kwam het helaas niet meer in de buurt. Uitslag 58-80.
    Weer een grote nederlaag tegen deze tegenstander. De Jaleco formatie zal bij zichzelf ten rade moeten gaan wat hier tot 2 keer toe zo fout ging tegen deze tegenstander. Want de ranglijst doet toch vermoeden dat deze 2 teams veel dichterbij elkaar zitten dan deze grote nederlagen.

Topscorer: Sem Janse (19 punten) en Aron Verhaar (10 punten)

Aanstaande zaterdag zullen de Lekkerlanders zich weer moeten herstellen bij de Utrecht Cangeroes in Sporthal Lunetten. Om 15:30 zal deze wedstrijd van start gaan.