• Om 17:00 afgelopen zaterdag trad de Jaleco formatie aan tegen Bouncers uit Gouda. Een nog onbekende tegenstander voor de Lekkerlanders. De positie op de ranglijst was 7e en 8e.

    Klipperstars schoot letterlijk en figuurlijk uit de startblokken. Ricardo ‘t Hoen scoorde 3 driepunters op rij om een brutale 2-9 voorsprong te nemen. Wat vooral opviel was de enorme felheid die Bouncers in de wedstrijd legde, zelfs misschien iets teveel maar de scheidsrechters lieten het meeste toe. Einde eerste kwart 11-13

    Het 2e kwart had Klipperstars het nodig van de acties naar de basket en individuele kwaliteitsimpulsen en Bouncers van de lange man en de snelle omschakeling. Ruststand 20-27

    Na rust voerde Bouncers de druk nog maar eens op. Al snel kwam het dan ook langszij en Klipperstars leek te bezwijken onder de felle druk. Klipperstars had veel moeite om tot veldscores te komen omdat ze keer op keer op de lange man van Bouncers stuitte. Deze stond vrijwel de gehele wedstrijd onder de basket en was lastig om te passeren. Bouncers bleef met die hoge energie spelen en uiteindelijk was dat ook wat te doorslag gaf eindstand 57-53.

    Een 3e verliespartij op rij voor de Lekkerlanders. Volgende week wordt er thuis gespeeld om 16:15 tegen Blauw-Wit. Klipperstars snakt daarin naar een goed resultaat.