• Afgelopen zaterdag heeft Klipperstars heren 1 het opgenomen tegen Woodpeckers heren 1 in Houten. Woodpeckers stond op dat moment 5e in de competitie.

    In het eerste kwart ging het redelijk gelijk op, maar het waren de fast breaks van Woodpeckers die tot makkelijke scores tegen Klipperstars leidden. 24-17 was de score na de eerste periode. Ook het begin van de tweede periode bleef het gelijk opgaan, tot op het moment dat er nog drie minuten van de eerste helft op de klok stond. Klipperstars leed keer op keer slordig bal verlies en Woodpeckers wist dit balverlies telkens om te zetten in een makkelijke score. Hierdoor ging Klipperstars met een grote achterstand de rust in: 47-28.

    Na rust begonnen de mannen van Klipperstars met het spelen van een zone verdediging. Net als vorige week had ook deze tegenstander het hier lastig mee. Daarnaast schoot Klipperstars nog een paar driepunters raak, waardoor het momentum aan de kant van de Nieuw-Lekkerlanders lag. Langzaam maar zeker werd de achterstand verkleind. Met nog een periode te gaan was de achterstand veertien punten: 60-46.

    In het begin van de laatste periode was het de nummer 4 van Woodpeckers die twee driepunters achter elkaar wist te scoren. Hierdoor was het verschil weer 20 punten. Klipperstars wist echt het momentum te behouden en de achterstand werd ook deze periode langzaam verkleind tot een verschil van 8 punten. Helaas te weinig om de winst mee naar huis te nemen. Eindstand: 75-62

    Volgende wedstrijd is tegen Baros om 16:30 uur in de Klipper.