• Zaterdag 9 maart moest de Jaleco formatie aantreden tegen Harlemlakers uit Amsterdam. De Harlemakers stonden een aantal plaatsen hoger dan de Lekkerlanders. In de uitwedstrijd werd er echter maar nipt verloren en dus was Klipperstars opzoek naar revanche. Beide teams konden bij lange na niet beschikken over een complete selectie.

    Beide teams hadden daar aan het begin van de wedstrijd zichtbaar moeite mee. De scores verliepen stroef en de scheidsrechters hielden het kort. Het spel van beide teams kwam daardoor niet op gang. Stand na het eerste kwart was 18-17.

    Wie kon er als eerste een gaatje slaan in het 2e kwart? Tot 29-28 ging het gelijk op daarna was het Klipperstars wat tot de rust het eerste gaatje sloeg. De aanvallen werden beter uitgespeeld en Harlemlakers was erg slordig in balbezit. Ruststand 38-31.

    Na rust wilde de lekkerlanders zo snel mogelijk de genadeklap uitdelen. Het gat werd wel langzaam aan uitgebreid maar echt doordrukken lukte ook niet. Het liep bij Klipperstars ook alles behalve soepel, maar toch was het voldoende om Harlemlakers niet dichterbij te laten komen. Aan het begin van het 4e kwart was het verschil 14 punten. Dichterbij dan 13 punten kwamen de Amsterdammers niet meer wat resulteerde in een 2e overwinning op rij voor Klipperstars. Daarmee ook de 3e zege in de laatste 4 wedstrijden. Wederom wat vertrouwen voor Klipperstars wat nu een wat lastiger schema voor de boeg heeft. Te beginnen met volgende week de wedstrijd tegen Punch uit Delft.