• Zaterdag 5 november kwam Gaasperdam Warriors uit Amsterdam op bezoek bij de Lekkerlanders. Een onbekende tegenstander die tot nu toe al zijn wedstrijden ruim had verloren. Het was dan ook met name oppassen voor de onderschatting.

    Al snel bleek dat de Warriors niet zomaar de handdoek in de ring ging gooien. Met veel energie en druk op de lekkerlanders probeerden ze fouten te forceren. Zeker in het 1e kwart lukte dit aardig. 21-15. Het 2e kwart ging het beter lopen bij de Lekkerlanders. Ze maakten meer gebruik van de tekortkomingen van de Amsterdammers en snel ging de voorsprong van 5 naar 20 punten. De ruststand bedroeg 45-25.

    De 2e helft was er eentje om goed aan het doelsaldo te werken. Gaasperdam gaf zich alleen niet zomaar gewonnen en bleef met hoge druk spelen. Een echte monsterscore bleef dan ook uit, maar duidelijke cijfers waren er uiteindelijk wel. 101-61 eindstand.

    Topscorer: Ricardo ’t Hoen (21 punten), Harrie Mennema (19 punten), Aron Verhaar (14 punten)

    Volgende week speelt de Jaleco formatie een uitwedstrijd tegen het 1e studenten team van Punch in Delft. Aan de uitslagen tot nu toe te zien beloofd dat weer een spannende wedstrijd te worden.