• Ondanks dat meerdere spelers in het team zijn met ‘blessures’, kon het team sinds lange tijd met een (bijna) volledige selectie aantreden.
    Divine is een bekende van de dames en met winst op de nummer één, was Klipperstars gewaarschuwd.
    Klipperstars kende een sterke start en stond binnen een aantal minuten met 10-1 voor. Helaas moest Danielle na een paar minuten het veld verlaten, door een knie blessure. De dames lieten zich daar niet door beïnvloeden en wisselde mooie aanvallen af met soms wat slordig spel. Divine wist wat in te lopen, maar Klipperstars bleef aan de leiding.
    Ruststand: 25-20
    In het derde kwart moesten de punten op de I gezet worden. Dit pakte de OBBZ-formatie goed op. Er werd een 8-0 run gepakt door Klipperstars. Mooie breaks werden er gelopen, waar Divine niets tegenover kon brengen. Divine ging full-court men-to-men spelen en hierdoor raakte Klipperstars aan het begin een beetje uit het spel. Er werd meer druk gezet, waar de dames in de eerste helft ook moeite mee hadden. Een time-out aan de kant van Klipperstars, zorgde ervoor dat er rust kwam. De full-court werd netjes uitgespeeld. De dames bleven hard werken en bleven rustig onder de druk van Divine. Divine wist het gat niet meer te dichten en de winst was vandaag verdiend voor Klipperstars. Klipperstars werkte vandaag als een team en wist daardoor de punten binnen te halen. Het was een leuke en sportieve pot van beide teams.